HistoGeneX bouwt nieuw laboratorium

HistoGeneX, een bedrijf gespecialiseerd in toegepast kankeronderzoek, zet zijn exponentiële groei verder en investeert in een gloednieuw laboratorium gebouw in het Antwerpse Wilrijk.

Trefwoorden: #HistoGeneX, #kanker, #kankertest, #laboratorium, #oncologie, #onderzoek, #weefsel

Lees verder

Techniek

( Foto: HistoGeneX )

ENGINEERINGNET.BE - Het nieuw labogebouw van 4.200 m² laat toe om 125 medewerkers efficiënt te laten samenwerken. Deze centrale locatie trekt wetenschappers vanuit heel België aan en versterkt de samenwerking met de universitaire centra.

Dr. Mark Kockx, CEO van HistoGeneX: "Innovatie is onze drijfveer en met de innovatiesteun, ontvangen van de Vlaamse overheid, zetten we grote internationale stappen voorwaarts in de verdere ontwikkeling en onderzoek van kankertesten.”


Over HistoGeneX
Dit bedrijf is betrokken bij de ontwikkeling, onderzoek en het op de markt brengen van nieuwe kankertesten. Het analyseert weefselstalen afkomstig uit klinische studies wereldwijd en is hierdoor betrokken in oncologie programma’s van een groot aantal spelers in de farmaceutische industrie, ziekenhuizen en universitaire onderzoeksgroepen.

Dit is een privé onderneming met hoofdkantoor te Wilrijk en heeft een filiaal in de Verenigde Staten van Amerika in de nabijheid van Chicago.