• 28/06/2017

Bezoek EMO Hannover, wereldbeurs voor de metaalbewerking - invitatie

Global Fairs en Engineeringnet nodigen u van harte uit om de EMO in Hannover tussen 18 en 23 september 2017 te bezoeken! Stuur ons een email en ontvang uw gratis dagkaart.

Trefwoorden: #EMO Hannover, #metaalbewerking, #vakbeurs

Lees verder

Productnieuws

ENGINEERINGNET.BE - Als meest vooraanstaande beurs ter wereld voor de metaalbewerking is de EMO de belangrijkste graadmeter voor technische trends en innovaties in de productie.

Daarmee zet ze ook aan tot investeringen in gereedschaps-machines, productieoplossingen en ondersteunende dienstverlening. Onder het motto 'Connecting systems for intelligent production', richt de organisator van de EMO, de Vereniging van Duitse Gereedschapsmachinefabrieken VDW, de aandacht van exposerende bedrijven en bezoekers op digitalisering en netwerken.

Praktische fora, boeiende presentaties, spannende paneldiscussies en meeslepende keynote speakers: het brede scala aan evenementen op EMO levert waardevolle impulsen voor uw bedrijf.

Om uw bezoek aan de EMO in september 2017 in Hannover perfect voor te bereiden, kan u nu al op de website online doelgericht naar exposanten en producten zoeken. U kan er eveneens exposantenlijsten raadplegen en downloaden voor specifieke themas of producten.

Ter gelegenheid van EMO Hannover 2017 organiseert TradeFairs.be op donderdag 21 september een speciale 1-daagse chartervlucht. De vertrektijden van deze chartervlucht zijn aangepast aan de openingstijden van de beurs zodat u een volle dag op de EMO kunt plannen.

Voor uw persoonlijke gratis dagkaart stuurt u ons een email (zie hieronder) met als onderwerp: Engineeringnet@EMO.


Voor meer informatie:
Global Fairs SA
Wämperweeg 24
L-9980 Wilwerdange
Tel. BE +32 16 734551 - Tel. LU +352 - 769160
info@global-fairs.com - www.global-fairs.comBericht van de redactie: dit is een ingezonden mededeling, die mogelijk niet vrij is van commerciële invloeden. De verantwoordelijkheid voor de verstrekte technische en andere gegevens berust volledig bij de vermelde leverancier of fabrikant.