Essent neemt isolatie-expert over

Essent neemt Isoprofs over. De overname past in hun ambitie op het gebied van betaalbare en slimme producten en diensten die bijdragen aan verduurzaming en energiebesparing.

Trefwoorden: #duurzaamheid, #energie, #energiebesparing, #Essent, #isolatie, #Isoprofs, #overname

Lees verder

Techniek

( Foto: Essent )

ENGINEERINGNET.BE - Pierre Pignolet, CEO van essent.be: “Wij zijn voortdurend op zoek naar nieuwe diensten waarmee we voor comfort en energiebesparing kunnen zorgen. Met de overname van Isoprofs kunnen we nu onze portfolio uitbreiden met isolatie.”

Essent.be verwacht dat de vraag naar totaaloplossingen voor energiebesparende maatregelen in woningen en gebouwen in de komende jaren verder zal toenemen. Met de overname van Isoprofs wordt een isolatiebedrijf overgenomen met ruime ervaring in zowel de particuliere als zakelijke markt.

Eerder dit jaar werd al een samenwerking aangekondigd met flix van fifthplay, waardoor smart hometoepassingen tot bij de klant in de huiskamer werden aangeleverd.

Pignolet: “Dankzij flix leveren we al gemoedsrust, warmte en sfeer vanop afstand. Daar komt met isolatie nu een klassiek energiebesparend product bij.”

Met tien uitvoeringsteams in België, die vanuit Lokeren actief zijn, en een administratief centrum in Hasselt, is Isoprofs een van de grootste isolateurs in België en telt voor 70% zakelijke klanten.

Alle medewerkers in de Nederlandse en Belgische vestigingen behouden hun job en ook de firmanaam blijft bestaan.