Sweco neemt Kortrijks ingenieurs- en adviesbureau over

Sweco Belgium meldt dat het Snoeck & Partners, een Belgisch ingenieurs- en adviesbureau dat in Kortrijk gevestigd is en stevig verankerd is in de lokale markt, heeft overgenomen.

Trefwoorden: #adviesbureau, #ingenieurs, #ingenieursbureau, #Kortrijk, #overname, #Snoeck & Partners, #Sweco

Lees verder

Techniek

( Foto: Sweco )

ENGINEERINGNET.BE - Dit ingenieurs- en adviesbureau heeft 24 medewerkers en zijn gespecialiseerd in gebouwen, infrastructuur- en waterstudies en advies.

Erwin Malcorps, Managing Director van Sweco Belgium: "Met dit West-Vlaams engineering en adviesbureau halen wij een troef in huis om onze expertise regionaal nog meer te versterken."

Snoeck & Partners werd opgericht in 1958 en heeft een sterke reputatie opgebouwd in infrastructuur, waterstudies en gebouwen en dit in de conceptie, de uitvoering en opvolging van projecten zowel in de openbare als in de private sector.

Hugo Snoeck, Bedrijfsleider ir. architect, Snoeck & Partners: "We waren op zoek naar een goede opvolging met toekomstvisie voor ons studiebureau, en wij hebben in Sweco de geschikte partner gevonden."


Op de foto (vlnr.):
Erwin Malcorps (Managing Director, Sweco Belgium), Vicky De Bollen (Director Finance, HR & Communication, Sweco Belgium), Bo Carlsson (President Sweco Western Europe), Anja Snoeck, Hugo Snoek (Bedrijfsleider – ir. architect, Snoeck & Partners)