Cheops breidt uit naar Gent

Cheops heeft de Managed & Cloud Services afdeling van Behind The Buttons overgenomen. Het versterkt daarmee haar expertise en aanwezigheid in Oost- en West-Vlaanderen vanuit Gent.

Trefwoorden: #Behind The Buttons, #Cheops, #cloud, #ICT, #IT-beheer, #IT-integrator, #IT-systemen, #softwareoplossingen, #uitbreiding

Lees verder

Techniek

( Foto: pxhere.com )

ENGINEERINGNET.BE - Cheops neemt alle medewerkers en klanten over van de Managed & Cloud Services afdeling. De continuïteit voor de huidige klanten wordt hierdoor gegarandeerd. Daarnaast zal nog volop gerekruteerd worden om de expertisepool nog uit te breiden.

Het IT-bedrijf heeft al mooie referenties in de regio, met bedrijven als Arcelor Mittal, Honda en Ontex. Met de nieuwe stap wil de onderneming nog beter inspelen op deze aantrekkelijke markt, die veel groeibedrijven telt.

Om de groei en geografische spreiding verder te ondersteunen, wordt ook in een nieuw datacenter geïnvesteerd. Bedoeling is dat dit in februari 2018 volledig operationeel zal zijn.

In totaal zal Cheops in 2017 over alle kantoren zeker 75 nieuwe medewerkers aantrekken, met een focus op IT-profielen zoals network, system en support engineers, maar ook Java en .NET-consultants.


Behind The Buttons is een IT-integrator gespecialiseerd in IT-infrastructuur, IT-beheer, en softwaretoepassingen.