• 19/09/2017

Wordt expert in onderhoudsmanagement - invitatie

De professionele onderhoudsfunctie wordt niet langer beschouwd als generator van kosten, maar als een potentiële winstfactor. Daarvoor zijn echte “Experten in onderhoudsmanagement” nodig.

Trefwoorden: #cursus, #maintenance, #onderhoud, #onderhoudsmanagement, #opleiding

Lees verder

Productnieuws

ENGINEERINGNET.BE - SBM Training Coaching en Advies biedt al jaren een sterke avondopleiding aan met excellente docenten waarin u echt leert hoe u dat aanpakt. 

De opleiding “Expert in onderhoudsmanagement” duurt 19 avonden en start opnieuw in Gent op donderdag 12 oktober 2017. Een bedrijfszeker machinepark met inzicht in de registratie en analyse van technische storingen, efficiënte werkregeling, goed beheer van technische documentatie en wisselstukken, TPM, automatisering, inzicht in kosten en budgetten, … het komt allemaal aan bod.

De opleiding richt zich tot verantwoordelijken en medewerkers betrokken bij het organiseren van het onderhoudsgebeuren en tot verantwoordelijken in productie.

Het programma is modulair opgebouwd en elke module kan ook apart gevolgd worden.

Schrijf vandaag nog in voor de volledige opleiding Expert in onderhoudsmanagement of kies uit onderstaande modules:

Module 1: Organisatie van de onderhoudsdienst: werkregeling,
startdata: do 12 okt of di 2 okt, 4 sessies, in Gent of A'pen
Module 2: maintenance and reliability, storingen en onderhoudsplanning,
startdatum: do 23 nov, 6 sessies, in Gent
Module 3: Technische documentatie en wisselstukkenbeheer,
startdatum: do 01 feb, 3 sessies, in Gent
Module 4: TPM: via total productive maintenance naar total productive management,
startdata: do 15 mrt of di 21 nov, 3 sessies, in Gent of A'pen
Module 5: Overbodige onderhoudskosten elimineren,
startdatum: do 26 apr, 3 sessies, in Gent

De volledige cyclus bieden wij aan met 25% korting, dit is € 2.696,00 (excl. BTW). De deelnemers die de volledige cyclus volgen en regelmatig aanwezig zijn op de sessies, bekomen een certificaat.
Schrijf inVragen

Voor productiemanagement bestaat ook een dergelijk modulair traject “Expert in lean- en productiemanagement”, vanaf woensdag 25 oktober 2017 in Gent
Schrijf inVragen

SBM Training Coaching en Advies biedt daarnaast ook een apart Club formule aan: 4 avonden bijleren via netwerking met collega’s.

Dat kan in de Club productiemanagers (vanaf 11/10 in Roeselare), Schrijf in of stel uw vragen

of in de Club onderhoudsmanagers: u kan via een verrekende prijs aansluiten bij de resterende sessies van de Club die startte in het voorjaar, of inschrijven voor de nieuwe Club van het voorjaar. Schrijf in of stel uw vragen


Vragen?
Mail myriam.vlieghe@sbm.be



Bericht van de redactie: dit is een ingezonden mededeling, die mogelijk niet vrij is van commerciële invloeden. De verantwoordelijkheid voor de verstrekte technische en andere gegevens berust volledig bij de vermelde leverancier of fabrikant.