• 29/02/2012

Nimbus hands-on-investors heeft Stork Primoteq overgenomen

Nimbus hands-on-investors heeft onlangs, samen met een deel van het management van de onderneming, Stork Primoteq van Stork Technical Services overgenomen.

Trefwoorden: #Nimbus, #overname, #Stork Primoteq, #Stork Technical Services

Lees verder

b2b

( Foto: Stork Primoteq )

ENGINEERINGNET -- Met deze transactie verwerven de nieuwe aandeelhouders een onderneming die marktleider is in het onderhoud van CNC metaalbewerkingsmachines in Nederland.

Naast het onderhoud van metaalbewerkingsmachines verzorgt het bedrijf ook het onderhoud van hijs- en hefinstallaties en lasersnijmachines.

Er zijn 120 technische professionals in dienst welke vanuit 4 vestigingen in Nederland, België en Duitsland actief zijn.

Voor Stork Technical Services is de desinvestering het logische gevolg van een verdere focus op de Olie & Gas, Chemie en Power activiteiten.

Nimbus verwerft hierdoor een onderneming die actief is in de (technische) dienstverlening, een segment waarin zij al eerder investeringen deed.

Als onderdeel van de transactie zal door Nimbus in de onderneming additioneel vermogen ingebracht worden om verdere groei van de onderneming te faciliteren.

In de loop van dit jaar zal de onderneming haar naam veranderen in Primoteq.


(GL) (