• 19/03/2013

‹Hot Bolt Clamp› bij Stork Technical Services op MAINTENANCE 2013 - invitatie

Bij de innovaties die Stork Technical Services op de vakbeurs MAINTENANCE 2013 presenteert: de ‹Hot Bolt Clamp Technologie›. Om er maar eentje te noemen.

Trefwoorden: #hot clamp, #stork, #stork technical services

Lees verder

Productnieuws

( Foto: Stork, Hot Bolt Clamp Technologie )

ENGINEERINGNET.BE - Stork Technical Services, een wereldwijd opererende leverancier van op kennisgebaseerde Asset Integrity Management services in voornamelijk de olie & gas-, energie- en chemische industrie, zal op de vakbeurs Maintenance 2013 nieuwe toepassingen, technologieën en expertkennis delen met de bezoekers.

'Hot Bolt Clamp Technologie'
Tijdens de beurs presenteert Stork verschillende technologieën, waaronder ook haar gepatenteerde en bekroonde 'Hot Bolt Clamp Technologie'. Deze technologie maakt het mogelijk om op een veilige manier gecorrodeerde bouten op flensverbindingen te vervangen zonder dat de productie hoeft te worden onderbroken.

Dit is slechts één van de voorbeelden die Stork Technical Services aan de klant kan bijdragen aan het verminderen van het risico, het ononderbroken presteren van de bedrijfsmiddelen en bovenal verbeteren van de veiligheidsprestaties. Bovendien zorgt dit voor een vermindering van de operationele kosten en de optimaliseert dit de productiviteit.

Lezingen
'Management policy and strategy in Industrial environment', 'Vooruit denken over Scope-management van Shutdowns' en 'Beheers uw shutdown van het begin tot het einde' zijn de onderwerpen van lezingen die tijdens de beurs door de Consultancy-experts van Stork Technical Services zullen worden gehouden. Deze lezingen zijn vrij toegankelijk voor alle beursbezoekers.

Serviceportfolio
Op MAINTENANCE 2013 stelt Stork haar volledige serviceportfolio voor. Naast Business Lines, Consultancy, Mechanical Services en E&I Services heeft Stork Technical Services België ook een zeer hoogwaardige Prefabricated Piping Shop. Hiermee kan Stork grote volumes Prefab Piping, modules en skids leveren of snel modificaties (ook on-site) doorvoeren voor de klant.

Bij Stork Technical Services in België staan 650 medewerkers met kennis en kunde klaar om haar klanten te helpen met het optimaliseren van de productie door het onderhouden, repareren en verbeteren van hun industriële assets. We combineren verschillende technische disciplines om klanten op maat te kunnen bedienen.

Bezoek onze stand
op de MAINTENANCE 2013, 20-21 maart, Brussels Expo, hal 5, standnummer D 029A.


ACHTERGROND
Stork Technical Services is een wereldwijde leverancier van kennisgebaseerde Asset Integrity Management-diensten voor de olie & gas-, power- en chemische sector. Samen met haar klanten streeft Stork naar continuïteit, kwaliteit, innovatie en kostenbesparing. Van concept tot en met uitvoering streeft Stork Technical Services ernaar om haar klanten te helpen risico’s te verminderen, veiligheid te garanderen en de milieuprestaties te verbeteren. Met 14.300 medewerkers wereldwijd (Verenigd Koninkrijk & Afrika, Continentaal Europa, Midden Oosten, Azië en Pacific) bieden wij innovatieve oplossingen en integreren wij denken en doen op het gebied van asset integrity, consultancy, onderhoudsconcepten, reparatie, renovatie, nieuwbouw, verhuizingen, subsea services en andere gerelateerde, complexe projecten.

Meer informatie:
www.storktechnicalservices.com