Teamleader breidt uit met kantoor in Parijs

Teamleader, scale-up die een SaaS-cloudtoepassing voor CRM en verkoop, projectmanagement, tijdsregistratie en facturatie ontwikkelt, heeft onlangs in Parijs een nieuwe kantoor geopend.

Trefwoorden: #CRM, #ICT, #SaaS-cloudtoepassing, #scale-up, #Teamleader

Lees verder

Techniek

( Foto: Teamleader )

ENGINEERINGNET.BE - Het bedrijf heeft zijn intrek genomen in de Parijse vestiging van het snel opkomende co-working- en kantoorverhuurconcept WeWork, gelegen in het handelscentrum van de lichtstad.

De keuze om een nieuw filiaal te openen in Frankrijk past in het groeiverhaal van Teamleader. De scale-up heeft op dit moment een 400-tal Franse klanten en wil deze lokaal bedienen.

Jeroen De Wit, CEO van Teamleadert:"Voor ons is een lokale aanwezigheid in de Europese landen waar we actief zijn essentieel om rekening te houden met de culturele en taalkundige eigenheden en om de nabijheid met onze klanten te versterken."

Het bedrijf heeft nu al meer dan 6.000 klanten in Europa en stelt 170 mensen te werk. Met het nieuwe filiaal in Frankrijk plant het nieuwe aanwervingen in de komende maanden.

Guillaume Broutart, Country Manager Frankrijk: "We willen investeren in Frankrijk, banen scheppen en onze activiteiten ontwikkelen. Wij geloven sterk in de Franse economie van morgen."