50 snelst groeiende technologiebedrijven bekend gemaakt

Deloitte België heeft de Technology Fast 50 gepubliceerd, de lijst van de vijftig snelst groeiende technologiebedrijven in België.

Trefwoorden: #Deloitte, #Fast50, #groeipotentieel, #technologiebedrijven

Lees verder

Nieuws

( Foto: Deloitte )

ENGINEERINGNET.BE - De Technology Fast 50-award gaat naar het snelst groeiende technologiebedrijf in België op basis van de procentuele omzetgroei over de afgelopen vier jaar.

Openbare en privébedrijven met hoofdkantoor in België die een technologie gerelateerd product of service ontwikkelen en die de afgelopen vier jaar een aanzienlijke omzetgroei noteerden, werden uitgenodigd om zich in te schrijven voor de wedstrijd en zo kans te maken op een nominatie als een van de 50 snelst groeiende technologiebedrijven van het land.

Deloitte maakt de winnaar bekend tijdens de Awards Ceremony in The Egg in Brussel op 14 november 2017.

Er warden ook 10 finalisten bekend gemaakt, die wedijveren voor de titel van Rising Star, voorbehouden voor het meest veelbelovende bedrijf dat minder dan vier jaar actief is in de technologiesector.

Behalve de prijs voor snelst groeiend bedrijf wordt ook een award uitgereikt voor Most Sustainable Growth. Deze winnaar selecteert Deloitte op basis van de huidige en vorige Technology 50-lijsten en de prijs wordt dit jaar uitgereikt door ING.

Er wordt daarnaast ook een winnaar aangeduid in elk van deze categorieën: hardware, software, communications, media, life Sciences en clean Technology.