Mobiele unit wordt compleet gebouw

G3 Spaces heeft een unit gelanceerd, die zichzelf in enkele minuten kan ontvouwen tot een compleet huis of kantoor. De compacte Unfold kan uitvouwen tot een oppervlakte tot 100 m².

Trefwoorden: #container, #G3 Spaces, #kantoor, #modulair, #unfold

Lees verder

Techniek

( Foto: G3 Spaces )

ENGINEERINGNET.NL - Deze unit biedt uiterst veel comfort en kan volledig aangepast worden aan alle wensen op het gebied van werk, wonen en vrije tijd. Het Nederlandse G3 Spaces heeft het ontwikkeld in samenwerking met Ten Fold Engineering.

Uitgeklapt biedt de Unfold een hypermoderne ruimte die verschillende doeleinden kan dienen. Door gebruik te maken van uitwisselbare pods kan de ruimte van de ene op de andere dag voor iets heel anders ingezet worden.

De units kunnen tevens gekoppeld en gestapeld worden waardoor grotere ruimtes gebouwd kunnen worden zoals een hotel of een school met verschillende klaslokalen. Voorzieningen als verwarming, airco, sanitair en elektriciteit zitten allemaal geïntegreerd. Bovendien is de ruimte goed geïsoleerd en bestendig tegen elk weertype waardoor dit overal ter wereld gebruikt kan worden.

Het heeft standaard afmetingen waardoor deze makkelijk te vervoeren is. De vrachtwagenchauffeur kan zelf de unit plaatsen en in enkele minuten laten ontvouwen tot een ruimte van wel vier keer de grootte van een container.