Regis Consult opent derde Vlaamse vestiging

Rekruteringsbureau Regis Consult heeft in het Kempense Geel een derde vestiging in Vlaanderen geopend en speelt hiermee in op het stijgende mobiliteitsprobleem.

Trefwoorden: #hoogopgeleide technici, #ingenieurs, #Kempen, #Regis Consult, #rekrutering, #sollicitant, #werkgever

Lees verder

Techniek

( Foto: Regis Consult )

ENGINEERINGNET.BE - Aangezien het bedrijf zich bewust is van een steeds groeiend fileprobleem, vroegen ze aan de sollicitanten zelf waar ze graag een extra kantoor zouden zien openen. 18% gaf aan de regio Hasselt en Kempen een goed bereikbare locatie te vinden, waarvan de helft ook specifiek voor de Kempen koos.

Managing Director Koen De Clerck: “Vaak is een sollicitant nog aan het werk bij een andere werkgever en is het moeilijk om zich te verplaatsen. Om dichter bij onze sollicitanten en klanten te zijn, hebben we gekozen om een extra vestiging te openen in Geel dat vlot bereikbaar is vanuit de Kempen en Limburg.”

Het nieuwe kantoor is een co-working office, gelegen vlakbij de Westelijke Ring en Thomas More Geel. De rekruteerder zal een eigen kantoor hebben en kan gebruik maken van de talrijke vergaderruimtes. Vanaf 1 december kunnen sollicitanten en werkgevers er terecht.

De opening van het derde kantoor symboliseert tevens de groei die het bedrijf de voorbije tien jaar heeft doorgemaakt. Van een klein team met enkele trouwe projectmedewerkers naar een team van 14 collega’s en een 60-tal projectmedewerkers.

Door de uitbreiding naar het kantoor in Geel werden ook drie business units in het leven geroepen volgens de drie grootste expertises: Bouw & Infrastructuur, Industrie & Energie en Productie & Onderhoud.


ACHTERGROND
Regis Consult werd opgericht in 2007 en is gespecialiseerd in de rekrutering van hoogopgeleide technische experten en ingenieurs in de bouw, industrie en productie sector zowel op permanente als op projectbasis.

Het hoofdkantoor is gevestigd in Wommelgem (Antwerpen) en er zijn ook kantoren in Zwijnaarde (Gent) en in Geel.