SecureLink opent Cyber Defense Center in China

SecureLink, cybersecurity- en Managed Security Service provider, opent een Cyber Defense Center in China. Hiermee speelt het in op de vraag van zijn internationale klanten.

Trefwoorden: #China, #cyber, #cybercrime, #cybersecurity, #SecureLink

Lees verder

Techniek

( Foto: SecureLink - © Marieke Odekerken )

ENGINEERINGNET.BE - Dankzij de oplossingen en diensten kunnen klanten van SecureLink hun eindgebruikers de juiste omgeving bieden om het ​​verschil te maken.

Tegelijkertijd is er wereldwijd een snelle groei van wetten en regels met betrekking tot cyberbeveiliging en gegevensbescherming. China vormt daarop geen uitzondering. Om aan internationale klanten die in China zaken doen dezelfde kwaliteit en flexibiliteit te bieden als in Europa, opent het bedrijf een Cyber ​​Defense Center (CDC) in de Chinese stad Shanghai.

Het CDC is gebaseerd op geavanceerde technologie, aangedreven door sterke oplossingen die artificiële en menselijke intelligentie combineren. Deze intelligente basis, in combinatie met een sterke focus op best practices, zorgt voor zekerheid, kwaliteit en veiligheid voor alle CDC-klanten.

Marco Barkmeijer, CEO SecureLink: “Dit is een mijlpaal voor ons en voor onze internationale klanten. Nu kunnen we hen dezelfde kwaliteit en flexibiliteit bieden die ze in Europa gewend zijn. Cybercriminaliteit houdt geen rekening met landsgrenzen.”