Ook op zoek naar technisch personeel? - invitatie

De online tool Talentspotter geeft snel een compleet beeld over de technische skills van een kandidaat technicus. Op 14 november is er een gratis ‘Talentspotter’ ontbijtsessie’ in Kortrijk.

Trefwoorden: #jobs, #opleiding, #SBM, #soliicitanten, #talent spotter, #vacature

Lees verder

Productnieuws

ENGINEERINGNET.BE - De talentspotter is een online tool die kan ingezet worden bij rekrutering van technische profielen.

Via deze tool krijg je in een klein uurtje een duidelijke foto: het Denken, Kennen, Kunnen én Zelfreflectie van een kandidaat op één grafiek. Hierdoor heb je in heel korte tijd heel veel informatie voor het persoonlijk gesprek.  De juiste match in minder dan één uur. Met objectieve meting.

De volledige bevraging is bovendien getoetst aan het niveau van de beroepskwalificaties van "onderhoudstechnicus" en "elektromecanicien". Niveau 4-5 volgens de Vlaamse kwalificatiestructuur boven niveau vroegere A2 en net onder Bachelor.

Wens je meer te weten over deze online screeningstool?
Kom dan op di 14 november naar de gratis ‘Talentspotter’ ontbijtsessie’ in Kortrijk.

Locatie: Syntra West, Doorniksesteenweg 220, 8500 Kortrijk

PROGRAMMA

  • 08u00 - 08u30: ontvangst
  • 08u30 - 09u00:  opening met inleiding door gedeputeerde de Bethune.
  • 09u00 - 09u45: presentatie, filmpje + testimonial
  • 09u45 - 10u00: vragenronde

Vragen?
Neem contact op met: kurt.demurie@sbm.be

  • Verantwoordelijk voor business development binnen SBM Industrial Services.
  • 15 jaar ervaring in de maakindustrie als kwaliteitsverantwoordelijke en later manufacturing en dus ook zwaar op zoek geweest naar technisch talent.
  • Creator en verantwoordelijke van Talentspotter en het screeningsverhaal.


Bericht van de redactie: dit is een ingezonden mededeling, die mogelijk niet vrij is van commerciële invloeden. De verantwoordelijkheid voor de verstrekte technische en andere gegevens berust volledig bij de vermelde leverancier of fabrikant.