Trayco investeert 2 miljoen euro in Oudenaarde

Trayco mikt op groei en heeft daartoe twee miljoen euro geïnvesteerd in de uitbreiding van zijn bestaande productielijnen en logistieke gebouwen in Oudenaarde.

Trefwoorden: #investering, #kabeldraagsystemen, #logistiek, #Oudenaarde, #productie, #productielijn, #Trayco

Lees verder

Techniek

( Foto: Trayco )

ENGINEERINGNET.BE - De investering kadert in de toekomststrategie waarmee deze producent van kabeldraagsystemen zowel in binnen- als buitenland wil groeien. Voor 2018 mikt het bedrijf op een omzet van 5 miljoen euro, tegenover de verwachte 3,8 miljoen euro van dit jaar.

Met de uitbreiding van 3.700 m² komt de totale oppervlakte van de Trayco-gebouwen op 6.000 m². De nieuwe gebouwen zorgen voor extra opslagcapaciteit, de productieafdeling verhuist naar waar eerst het magazijn ingericht was. Het machinepark werd volledig afgestemd op de noden van de sector en gebouwd in functie van productverbeteringen.

Zaakvoerder Geert Ballet: “In het kader van de nieuwe investeringen hebben we bijvoorbeeld een nieuwe ponslijn, een profileerlijn en 25 nieuwe matrijzen aangekocht, waardoor we automatisch kunnen produceren. Daarnaast hebben we ons verkoopteam de voorbije maanden uitgebreid met drie nieuwe medewerkers.”