Paul van Vuuren voorgedragen als algemeen directeur VDL Nedcar

Paul van Vuuren (59) is voorgedragen om te worden benoemd tot algemeen directeur van VDL Nedcar in Born. Na een positief advies van de ondernemingsraad zal hij Carel Bouckaert (59) opvolgen.

Trefwoorden: #benoeming, #directeur, #Paul van Vuuren, #VDL Groep, #VDL Necar

Lees verder

HR

( Foto: VDL Groep )

ENGINEERINGNET.NL - Carel Bouckaert gaat zich toeleggen op de optimalisatie van de productieprocessen. Onder zijn leiding van Bouckaert groeide het aantal medewerkers het afgelopen jaar gegroeid met ruim 2.000 naar ongeveer 6.500 medewerkers.

Paul van Vuuren is lange tijd in directiefuncties werkzaam geweest in de financiële sector. Daarbij heeft het accent gelegen op de zakelijke dienstverlening. Vanuit die hoedanigheid heeft hij ruime ervaring opgedaan met uiteenlopende types van ondernemingen en een uitgebreid netwerk opgebouwd. De afgelopen tien jaar is hij vanuit de regionale organisatie van ING Bank de vaste contactpersoon geweest van VDL Groep.

Na de succesvolle productiestart van de MINI Countryman en de BMW X1 en de explosieve groei van het aantal medewerkers in het afgelopen jaar komt het bedrijf in de volgende fase van zijn ontwikkeling. Daarin zal meer werk worden gemaakt van de doorontwikkeling van de organisatie, de uitbouw van het productievolume en de acquisitie van nieuwe projecten.

Die herpositionering gaat gepaard met aanpassingen in de samenstelling en taakverdeling binnen het directieteam van VDL Nedcar. Vanwege de complexiteit en de genoemde ontwikkelingen zal het directieteam, na instemming van de ondernemingsraad, worden uitgebreid met Paul van Vuuren.

Men is ervan overtuigd dat van Vuuren met zijn managementstijl en zijn specifieke competenties een goede versterking van het directieteam van VDL Nedcar zal vormen.