• 30/01/2012
  • |     BB

Sioux investeert in Belgisch Development Centre

Nederlands detacheringsbedrijf Sioux investeert in extra ruimte voor technische software-ontwikkeling in Belgische Herentals.

Trefwoorden: #ASML, #Bosch, #Cisco, #detachering, #informatica, #KLA-Tencor, #NXP, #o&o, #Océ, #onderzoek, #Philips, #r&d, #Siemens, #sioux, #software, #software, #Sony, #TomTom

Lees verder

b2b

( Foto: Sioux )

ENGINEERINGNET -- Het Nederlandse Sioux heeft onlangs zijn huisvesting in Herentals vergroot. Dat meldt het bedrijf in een persbericht.

Sioux detacheerde in België al technische softwarespecialisten. Nieuw is dat door de uitbreiding in Herentals bedrijven vanaf nu ook het volledige ontwikkelingstraject van technische maatsoftware aan het bedrijf kunnen outsourcen, wat in Nederland al het geval was.

“Wij werken op een eenduidige manier, projectmatig en volgens strakke methodes”, zegt Filip Eykens, Managing Director van Sioux België. “Dat wij nu ook in Herentals een Development Centre hebben maakt het mogelijk om onze persoonlijke aanpak dicht bij de klanten in België te brengen.”

Tot de klantenkring behoren vandaag ondernemingen zoals ASML, Bosch, Cisco, KLA-Tencor, Siemens, TomTom, Sony, NXP, Océ en Philips.

Sioux is een organisatie met 300 ingenieurs op het gebied van embedded systemen, technische software, elektronica, industriële wiskunde en remote oplossingen (machine-to-machine).

Het investeringsbedrag werd niet bekendgemaakt.