• 05/03/2018

Atlas Copco Rental verhuurt nu ook stoomketels

Onlangs verwierf Atlas Copco Rental Europe het Franse verhuurbedrijf Location Thermique Service. Concreet wil dit zeggen dat zij vanaf nu ook stoomketels aanbieden voor industriële verhuur.

Trefwoorden: #Atlas Copco Rental, #stoomketels, #verhuurbedrijf Location Thermique Service

Lees verder

Productnieuws

ENGINEERINGNET.BE - Zoals u misschien vernomen heeft, verwierf Atlas Copco Rental Europe recent het Franse verhuurbedrijf Location Thermique Service.

LTS is gebaseerd in Carvin vlakbij Rijsel, Frankrijk en verhuurt stoomketels voor verscheidene processen in industrieen als productie, energie, chemie en olie & gas.

Deze ketels zijn uniek, omdat ze specifiek voor verhuurtoepassingen ontworpen zijn. Een manier van werken die bij Atlas Copco Rental aansluit, aangezien hun machines ook zijn ontwikkeld met het oog op tijdelijke projecten.

Concreet wil dit zeggen dat stoomketels met een debiet van 1,3 t/h tot 16 t/h vanaf nu deel uitmaken van de Rental verhuurvloot. Ze bieden hierbij meer dan alleen de machines: in functie van de toepassing worden nodige accessoires zoals watertanks, verhitters, drukregelaars, slangen, leidingen etc voorzien.

Daarnaast kan Atlas Copco Rental zoals steeds alle extra services zoals transport, installatie en zelfs ontwerp in 3D verzorgen.


Voor meer informatie:
Atlas Copco Rental Europe
Industrieweg 1F - B-2850 Boom
Tel. 24/7: 00800 1768 1768
rental.belgium@be.atlascopco.com - www.atlascopcorental.comBericht van de redactie: dit is een ingezonden mededeling, die mogelijk niet vrij is van commerciële invloeden. De verantwoordelijkheid voor de verstrekte technische en andere gegevens berust volledig bij de vermelde leverancier of fabrikant.