Hays heeft ambitieuze groeiplannen

Rekruteringsbureau Hays wil de komende 4 jaar zijn personeelsbestand verdubbelen. Momenteel zijn er zo’n 200 mensen tewerkgesteld. Dit zou moeten groeien tot 400 consultants.

Trefwoorden: #economie, #groei, #Hays, #jobs, #rekrutering, #rekruteringsbureau, #vacature

Lees verder

HR

( Foto: Hays )

ENGINEERINGNET.BE - De groeiplannen van Hays kaderen in een duidelijk groeiende arbeidsmarkt. Na de crisis van 2008 kent de markt een sterke opmars, de werkloosheidsgraad in België was nog nooit zo laag.

De economie trekt aan en de vraag naar professionals neemt toe. Maar werkgevers hebben het steeds moeilijker om talent aan te trekken en te behouden in deze krappe arbeidsmarkt.

Philippe Dullaerts, financieel directeur bij Hays: “Waar we vroeger zes mogelijke kandidaten hadden voor één à twee vacatures is dat vandaag veeleer omgekeerd. We merken ook een duidelijke tendens dat bedrijven steeds liever rekruteringsprofessionals met een brede database inschakelen om deze war for talent te kunnen winnen.”

Dit fiscaal jaar al wil het rekruteringsbureau een groei optekenen van 40 extra mensen, om zo de komende 4 vier jaar naar een verdubbeling te gaan, van 200 naar 400 medewerkers.

Om deze groei te verwezenlijken zullen ze de komende drie jaar ook vier nieuwe kantoren openen.