• 22/05/2018

Rittal Belgium klaar voor toekomst met nieuwe schakelkast

Vijf jaar van intensieve ontwikkeling ging vooraf aan het nieuwe Rittal schakelkastsysteem VX25. Dit systeem werd onlangs tijdens een druk bijgewoond lanceringsevent voorgesteld in België.

Trefwoorden: #Rittal Belgium, #schakelkast, #VX25

Lees verder

Productnieuws

ENGINEERINGNET.BE - Tijdens het druk bijgewoonde lanceringsevent waren klanten en andere gasten getuige van de vele troeven die VX25 te bieden heeft.

Welkom in de toekomst!
Bij aankomst werden de genodigden meteen ondergedompeld in de geschiedenis van Rittal. Langs een timeline van schakelkasten wandelden de klanten de toekomst binnen. Presentatrice Véronique De Kock nam de rol van gastvrouw op zich en leidde de spectaculaire VX25 show in goede banen met als hoogtepunt de onthulling van de meest innovatieve schakelkast op de markt.

Het interview met Koen Wolfcarius, Managing Director Rittal Belgium, en Heiko Holighaus, Vice President R&D Advance & Product Development, volgde onmiddellijk daarna. Deze eregast van Rittal HQ stond aan de basis van de ontwikkeling waarbij het gebruiksgemak van de klant het uitgangspunt vormde.

Investeren in innovatie
Motivational speaker Harry Van Hest zorgde voor het gepaste infotainment. Tijdens zijn keynote vestigde hij de aandacht op investeren in innovatie en de samenhang met toekomstbestendige communicatie.

De bezoekers luisterden geboeid naar het betoog waarom vernieuwing en verandering essentiële factoren zijn voor het succes en de groei van elke onderneming. Ongetwijfeld vonden vele gasten inspiratie om één of meerdere initiatieven uit te rollen binnen hun organisatie.

Informatieve demonstraties
Eén van de hoogtepunten op het lanceringsevent waren de vier verschillende infostands, waar VX25 in al zijn facetten aan bod kwam en de synergie met ‘Rittal – The System’ werd uitgelicht.

  1. Variability – VX25: alle voordelen van de nieuwe schakelkast belicht: kortere doorlooptijden in engineering en montage, gereduceerde complexiteit, eindeloze montagemogelijkheden, verhoogde veiligheid en flexibiliteit. Kortom, een volwaardige bouwsteen voor de huidige digitalisering en 100% compatibel met Industrie 4.0.
  2. Stability – nieuw sokkelsysteem: alle voordelen van de bestaande TS 8 en Flex-Block gecombineerd tot één oplossing: een aanzienlijk eenvoudigere sokkelmontage en integratie van functies zoals de veilige bevestiging van kabels met een standaard systeemchassis.
  3. Synergy – The System: hier werden alle voordelen van de VX25 in combinatie met ‘Rittal - The System’ toegelicht: klimatisering, stroomverdeling, IT-infrastructuur en software & services.
  4. Efficiency – Engineering: op deze stand focusten EPLAN experts op alle voordelen van de VX25 in combinatie met engineering.

Rittal experts informeerden en demonstreerden, terwijl de gasten genoten van het fijne apero moment.

Afsluiten in stijl
Na een wervelende show, was het tijd om gezellig na te kaarten. Tijdens een high-end walking diner - mét elegante toetsen in magenta die de Rittal look & feel benadrukten - was er ruimte voor feedback en netwerking met ervaringsdeskundigen.

Wie het lanceringsevent in Schelle gemist heeft, krijgt binnenkort een tweede kans op 30 mei 2018 in Marcinelle, voor het Franstalige event (Le Bois du Cazier). Schrijf u zo snel mogelijk in via marketing@rittal.be.


Meer informatie
Rittal nv/sa - +32 (0)9 353 91 11
marketing@rittal.be - www.rittal.com - www.friedhelm-loh-group.com

 Lees méér over: Rittal



Bericht van de redactie: dit is een ingezonden mededeling, die mogelijk niet vrij is van commerciële invloeden. De verantwoordelijkheid voor de verstrekte technische en andere gegevens berust volledig bij de vermelde leverancier of fabrikant.