Marnix De Troyer wordt CEO van Devoteam België / Luxemburg

De Franse beursgenoteerde ICT-groep Devoteam heeft Marnix De Troyer aangesteld als CEO / Managing Partner van Devoteam Management Consulting België en Luxemburg.

Trefwoorden: #CEO, #consulting, #Devoteam, #ICT, #Marnix De Troyer

Lees verder

HR

( Foto: Devoteam )

ENGINEERINGNET.BE - Devoteam Management Consulting Belux richt zich voornamelijk op organisaties uit sectoren zoals de retail, energie, financiële diensten (banken en verzekeringsmaatschappijen), telecommunicatie en media, gezondheidszorg, farmaceutica en productie.

Marnix De Troyer: “We willen de geprefereerde partner zijn voor onze klanten om hen te helpen in de bepaling en uitvoering van hun business- en IT-strategie, het managen en helpen realiseren van de daaraan verbonden transformatieprogramma’s.”

Tegen eind dit jaar wil De Troyer het bedrijf doen groeien van een vijftiental consultants op dit moment tot minstens 25 consultants. Tegen 2020 is het streefdoel een honderdtal consultants. Dit jaar is de ambitie een omzet van 1,5 miljoen euro.


ACHTERGROND
Marnix De Troyer (50) heeft na zijn economie- en informaticastudies inmiddels ruim vijfentwintig jaar professionele ervaring opgedaan.

Hij werkte achtereenvolgens voor Dexia als IT-directeur, voor Crelan als Business Transformation Manager, voor Deutsche Bank België (hoofd van IT/COO), voor Ordina België (waar hij een nieuwe businessunit rond businessconsultancy gelanceerd heeft) en Capgemini Nederland (als directeur financiële diensten - banken en verzekeringen).