Sandra Gottcheiner wordt directrice SPIE Building Systems

De benoeming van Sandra Gottcheiner als directrice SPIE Belgium Building Systems gaat vandaag in. SPIE levert multitechnische diensten op het vlak van energie en communicatie.

Trefwoorden: #Building Systems, #directrice, #Sandra Gottcheiner, #SPIE

Lees verder

HR

( Foto: SPIE )

ENGINEERINGNET.BE - Sandra Gottcheiner, geboren in 1979, behaalde een diploma van Burgerlijk Ingenieur aan de Université Libre de Bruxelles, en een MBA aan de Solvay Brussels School of Economics and Management.

Ze startte haar loopbaan in 2003 bij Bouygues Construction in Rijsel (Frankrijk), waarna ze de groep Procter & Gamble vervoegde in 2005. In 2007 versterkt ze het team van CRBE (bedrijfsvastgoed) in Brussel om er zich vanaf januari 2010 te ontfermen over de directie van de afdeling Development.

Vervolgens was Gottcheiner gedurende vijftien maanden directrice bij het vastgoedbedrijf Kairos (Groep BAM) in Antwerpen, en vervolgens (van september 2014 tot vandaag) bij de vastgoedpromotor Immobel in Brussel.

Zij beschikt over een ruime ervaring in het beheren van grote operationele projecten, in overnames en in het afsluiten van samenwerkingsovereenkomsten.