• 12/09/2018

Elektronische en elektrische apparaten flexibel labelen

Instructielabels op elektrische en elektronische apparaten zijn belangrijk. Brady biedt een compleet assortiment betrouwbare labels aan die flexibel kunnen ontworpen en geprint worden.

Trefwoorden: #apparaten, #Brady, #elektrisch, #elektronica, #labelprinting, #labels

Lees verder

Productnieuws

ENGINEERINGNET.BE - Labels voor apparaten kunnen meer informatie bevatten dankzij de mogelijkheid om speciale tekens, symbolen, pictogrammen, logo's en letters van elk alfabet duidelijk leesbaar te printen in kleine lettertypes.

Dit biedt meer flexibiliteit op het gebied van labelinhoud en helpt bedrijven om hun klanten beter te ondersteunen met veiligheidsinstructies en conformiteitsinformatie, en naamsbekendheid door een bedrijfslogo toe te voegen. Brady biedt ook artwork-ondersteuning aan bij het ontwerpen van labels voor een maximale impact en duidelijkheid.

Volledig geprint of ter plaatse af te werken
De labels kunnen volledig geprint worden aangeboden, klaar om direct aan te brengen met de hand, met een labelfeeder, of met bestaande pick-and-place machines in geautomatiseerde productielijnen. Labels kunnen ook deels worden voorbedrukt en in productievestigingen met een Brady-printer verder worden aangevuld met batchcodes, productiedata of andere informatie. Bij een geautomatiseerde productie kan dit met het BSP61 Print- en applicatiesysteem of met de BradyPrinter i7100 Industriële Labelprinter en de ALF14 Labelfeeder.

Maximale betrouwbaarheid
Brady-labels zijn betrouwbaar en gaan even lang mee als de meeste elektronische en elektrische apparaten, zelfs bij blootstelling aan extreme omstandigheden zoals hitte, koude, vocht, wrijving, olie en smeermiddelen, weersomstandigheden en chemicaliën. Er is een uitgebreid assortiment betrouwbare, UL-erkende labelmaterialen verkrijgbaar die op elk oppervlak blijven kleven. Brady kan voor elk apparaat het meest betrouwbare labelmateriaal bepalen op basis van de toepassing. <<

Voor meer informatie:
Ontvang stalen via de Brady-website
Industriepark C/3 - Lindestraat 20 – B-9240 Zele
T. +32 (0) 52 45 78 11 - emea_request@bradycorp.com - www.nl.brady.be

Over Brady Corporation
Brady Corporation vervaardigt en levert totaaloplossingen voor de identificatie en beveiliging van mensen, producten en plaatsen. De producten van Brady verbeteren de veiligheid, productiviteit en prestaties van klanten en omvatten hoogwaardige labels, pictogrammen, veiligheidsproducten, printsystemen en software. Het bedrijf werd opgericht in 1914 en heeft een diverse klantenkring in de elektronica, telecommunicatie, fabricage, elektrische sector, bouw, onderwijs, medische sector, luchtvaart en tal van andere sectoren. Het hoofdkwartier van Brady bevindt zich in Milwaukee, Wisconsin. Op 1 augustus 2014 telde het bedrijf ca. 6.400 werknemers in zijn vestigingen wereldwijd. In 2014 bedroeg de wereldwijde omzet ca. 1,23 miljard dollar. Het aandeel van Brady wordt verhandeld op de beurs van New York onder het symbool BRC. <<



Bericht van de redactie: dit is een ingezonden mededeling, die mogelijk niet vrij is van commerciële invloeden. De verantwoordelijkheid voor de verstrekte technische en andere gegevens berust volledig bij de vermelde leverancier of fabrikant.