Ive Alenteyns verkozen tot preventieadviseur van 2018

Agoria heeft Ive Alenteyns, Contractor Safety Coördinator bij Janssen Pharmaceutica, verkozen tot Preventie­adviseur van het Jaar 2018. Zijn uitgewerkt preventiebeleid sprong er uit.

Trefwoorden: #Agoria, #contractors, #Elia, #Ive Alenteyns, #Janssen Pharmaceutica, #preventieadviseur, #Stéphane Otto, #veiligheid

Lees verder

Nieuws

ENGINEERINGNET.BE - Ive Alenteyns mocht de award gisteravond in ontvangst nemen tijdens een Agoria-seminarie, waar meer dan vijftig opdrachtgevers en installatie- en technische onderhoudsbedrijven aanwezig waren.

Hij kreeg de award vooral omdat hij oog heeft voor anderstaligen en instaat voor een zeer korte opvolging van aannemers, die als partners worden beschouwd. De man komt uit operations. Hij kent de knelpunten en staat steeds open voor verbeteringen en inbreng van aannemers.

Naast Alenteyns kreeg ook Stéphane Otto, Head of Health & Safety bij hoogspanningsbedrijf Elia, een eervolle vermelding. Op korte termijn heeft hij binnen de organisatie heel wat vooruitgang gerealiseerd, onder andere met het 'Safety For Contractors'-programma dat ook het veiligheidsbewustzijn van Elia's onderaannemers moet versterken.

Met deze award wil de technologiefederatie bedrijven belonen die zich inzetten voor de veiligheid van hun werknemers en aannemers en die tegelijk bijgedragen tot het veiligheidsbeleid in het kader van werken met derden, en in het bijzonder met contractors.

Eerder sleepten al BASF, Electrabel Doel, Total Raffinaderij Antwerpen, Caterpillar, AW Europe, Volvo Cars en Borealis de award in de wacht.


(bron en foto: Agoria)