• 24/09/2018

Roestvast stalen roterende sluiting biedt verhoogde corrosiebestendigheid

Southco heeft zijn programma roterende sluitingen uitgebreid met een nieuwe middelzware versie in roestvast staal, die een duurzamer alternatief biedt voor zeer corrosieve omgevingen.

Trefwoorden: #Mepax, #Roestvast stalen roterende sluiting, #Southco

Lees verder

Productnieuws

ENGINEERINGNET.BE - Deze veelzijdige R4-20 roterende sluiting is verkrijgbaar met enkel- of tweetraps vergrendeling, waardoor veilige vergrendeling bij lage sluitkrachten wordt gegarandeerd. Southco's R4-20 serie levert superieure vergrendeling met zeer hoge toleranties, die het geschikt maakt voor flexibele paneeltoepassingen met intrinsieke uitlijnfouten.

Global Product Manager Cynthia Bart licht toe: "De roestvast stalen R4-20 biedt extra sterkte en duurzaamheid aan onze bewezen lijn roterende sluitingen. Deze compacte en aanpasbare sluiting is zeer goed bestand tegen corrosie en dat maakt het een ideale keuze voor toepassingen in extreme omgevingen.”

Voor meer informatie over Southco's complete lijn R4 Rotary Latch oplossingen,
www.southco.com of info@southco.com

Southco Manufacturing Limited
Touch Point
Ulrike STURMAN
Wainwright Road - Warndon, Worcester WR49FA UK
T. +44 (0)1905 346567 - usturman@southco.com



Bericht van de redactie: dit is een ingezonden mededeling, die mogelijk niet vrij is van commerciële invloeden. De verantwoordelijkheid voor de verstrekte technische en andere gegevens berust volledig bij de vermelde leverancier of fabrikant.