H.Essers plant bouw nieuwe hoofdzetel in Genk

Logistiek dienstverlener H.Essers blijft sterk groeien en gaat daarom investeren in de bouw van een gloednieuwe hoofdzetel in het Genk. Het bedrijf verankert zich nog steviger in Limburg.

Trefwoorden: #dienstverlening, #Genk, #H.Essers, #logistiek, #nieuwbouw

Lees verder

Techniek

( Foto: H.Essers )

ENGINEERINGNET.BE - De realisatie van het nieuwe kantoorgebouw zal in fases gebeuren. Zo wordt er vanaf begin november gestart met de bouw van een nieuwe duurzame parkeertoren, op het perceel van de huidige personeelsparking.

Deze toren zal vanaf mei 2019 plaats bieden aan 502 wagens, en wordt voorzien van een groendak, een groengevel en natuurlijke verluchting. Er zullen ook extra fietsenstallingen voorzien worden.

In juni 2019 voorziet het bedrijf om, na het bekomen van de vergunning, te starten met de werkzaamheden van het hoofdgebouw met een hoogte van 30 meter. Door in de hoogte te werken, wordt elke vierkante meter optimaal gebruikt. De bouw zal maximaal twee jaar duren.

CEO Gert Bervoets: “We hebben er bewust voor gekozen om ons beslissingscentrum in Genk te houden. Hiermee ondersteunen we onze groei en kunnen we bijkomende werkgelegenheid garanderen.”