• 15/02/2012
  • |     BB

Marc Sorée nieuwe Country Manager CA Technologies BeLux

IT-bedrijf CA Technologies heeft Marc Sorée benoemd wordt tot Country Manager voor België en Luxemburg.

Trefwoorden: #BMC, #ca technologies, #marc solee, #mercury, #Novell, #Siebel, #software, #solee

Lees verder

personalia

( Foto: CA Technologies )

ENGINEERINGNET.BE -- CA Technologies, leverancier van software voor IT-management, heeft Marc Sorée aangesteld als nieuwe Country Manager.

Sorée heeft in de voorbije 20 jaar een weelde aan ervaring opgedaan in de IT sector. Hij betrok in het verleden verschillende sales en management functies in bedrijven als Novell, BMC Software en Siebel Systems.

In 2005 vervoegde hij Mercury en later werd hij aangesteld als General Manager HP Software voor de BeLux regio. De voorbije twee jaar was Marc Sorée CEO van Quasus, een internationaal IT consultancy bedrijf in België.

Sorée zal naar verluidt verantwoordelijk zijn ‘voor de verdere groei van CA Technologies in België en Luxemburg en het uitbouwen van CA Technologies’ reputatie als innovatieleider in oplossingen voor IT Management’.


ACHTERGROND
Het beursgenoteerde CA Technologies levert software en oplossingen voor IT-management met expertise binnen alle IT-omgevingen, van mainframe en gedistribueerd tot virtueel en cloud. De meeste ondernemingen in de Global Fortune 500 doen beroep op het bedrijf voor het beheer van hun IT-ecosystemen.