• 15/02/2012

Niveauschakelaar met korte trilvork - bedrijfsblog

Voor niveaumetingen in opslagtanks, roerders en pijpleidingen: Liquiphant T FTL20 van Endress+Hauser.

Lees verder

Productnieuws

De compacte niveauschakelaar Liquiphant T FTL20 wordt gebruikt op vloeistoffen waar tot nu toe conductieve, capacitieve of optische schakelaars werden ingezet.

Hij werkt betrouwbaar in toepassingen waar andere systemen falen door te lage geleidbaarheid, aankleving, turbulenties, of luchtbellen.

De FTL20 kan ingezet worden op tanks en reservoirs waar het niveau moet gedetecteerd worden en op leidingen als pompbeveiliging Hij is zo klein dat hij zelf in een DN25 leiding gemonteerd kan worden!

Enkele specificaties:
• Bewezen trilvorktechnologie
• Ongevoelig voor aangroei
• 38 mm lange vork
• ½", ¾" of 1" procesaansluiting
• AC, DC of AS-i bus elektronica

Werking
De symmetrische roestvrijstalen (316L/1.4435) trilvork wordt in zijn resonantiefrequentie gebracht. Deze wijzigt wanneer de vork in vloeistof wordt ondergedompeld.

De frequentiewijziging wordt geregistreerd door de elektronica welke de elektronische schakelaar activeert. De FTL20 kan aangesloten worden op AS-i bus of op een PLC.

Liquiphant T FTL20 is een E-direct product van Endress+Hauser.
Volledige informatie vindt u op de E-direct website op: www.e-direct.be/nl/ftl20

Contact:
Endress+Hauser v
Carlistraat 13 - B-1140 Brussel
info@be.endress.com
www.be.endress.com

Bezoek ook de blog van dit bedrijf.

Dit gesponsorde tekstBERICHT is een realisatie van:
Endress+Hauser



Bericht van de redactie: dit is een ingezonden mededeling, die mogelijk niet vrij is van commerciële invloeden. De verantwoordelijkheid voor de verstrekte technische en andere gegevens berust volledig bij de vermelde leverancier of fabrikant.

Wenst u ook een nieuw product in de markt te zetten, uit te pakken met een succesverhaal bij een klant, te inviteren voor een cursus, seminarie of event?
Klik hier.