Startup Hyperlane breekt internationaal door

De Hasseltse startup heeft een partnership gesloten met het Amerikaanse Pixel & Tonic (Craft CMS). Het bedrijf koos voor Hyperlane als een van hun drie geprefereerde hosting partners.

Trefwoorden: #CMS, #Corda Campus, #Craft CMS, #hosting, #Hyperlane, #Start it @KBC, #Wordpress

Lees verder

Techniek

( Foto: Hyperlane )

ENGINEERINGNET.BE - Hyperlane is een cloud-platform voor digitale agentschappen en reclamebureaus die websites ontwerpen en ontwikkelen. Het Hasseltse bedrijf focust zich op hosting van WordPress en Craft CMS websites.

Dimitri Vandormael, CEO van Hyperlane (foto): "Ons freemium model, waarbij elke designer/ontwikkelaar het platform en zijn werking gratis kan testen, zorgt voor een belangrijke aanvoer aan potentiële gebruikers. Er moet pas betaald worden als een website effectief online komt."

Deze deal betekent voor het bedrijf een internationale doorbraak. Sindsdien dienden zich potentiële klanten van over de hele wereld aan: de Verenigde Staten, Canada, Finland, Nederland, Australië, …

Door ditt internationale succes worden er plannen gemaakt om een filiaal te openen in het buitenland. In eerste instantie richt het bedrijf de blik op Noord-Amerika, maar ook de “Asia Pacific” regio kent een snelle groei met een enorm potentieel.


ACHTERGROND
Hyperlane werd in 2017 opgericht door Dimitri Vandormael en Bram Pieters. Het bedrijf is gevestigd in Hasselt op Corda Campus en opereert intussen met vier vaste medewerkers, aangevuld met freelancers. Het maakt deel uit van accelerator Start it @KBC.