Aquafin beloont projectpartners weer met awards

Naar jaarlijkse gewoonte heeft Aquafin zijn awards uitgereikt voor het advies- en ingenieursbureau en de aannemer die het meest kwaliteitsvol en omgevingsvriendelijk tewerk gingen.

Trefwoorden: #Aquafin, #awards, #Kwaliteitsaward, #Minder Hinder award, #Partnerships award, #projecten, #projectpartners, #rioolwater, #waterzuivering

Lees verder

Nieuws

( Foto: Aquafin )

ENGINEERINGNET.BE - Voor het eerst reikte de rioolwaterzuiveraar ook een Partnership Award uit voor het project waarin alle projectpartners door een perfecte samenwerking het uiteindelijke resultaat naar een hoger niveau tilden.

Jan Goossens, CEO van Aquafin: “We streven naar werven waarin alle betrokken partijen op een gelijk niveau staan en hun eigen inbreng hebben, maar ook open staan voor feedback naar elkaar toe. Zo’n constructieve samenwerking vertaalt zich sowieso in een beter eindresultaat.”

Alle technische partners van Aquafin konden projecten voordragen voor deze award. Daaruit werden er 3 genomineerd en de aanwezigen op de awarduitreiking kozen de winnaar: een rioleringsproject in het centrum van Baal (Tremelo) met Evolta als studiebureau en BESIX Infra als aannemer.

Daarnaast werd voor de 12e keer de Minder Hinder award uitgereikt aan de aannemer die het voorbije jaar in opdracht van het bedrijf rioleringsprojecten uitvoerde en daarbij het best scoorde op het vlak van kwaliteit, veiligheid en oog voor de omgeving. Familiebedrijf Desot uit Ieper kwam als winnaar uit te bus voor Gemoco uit Bilzen en Wegenwerken De Moor.

De Kwaliteitsaward, die aan de advies- en ingenieursbureaus wordt uitgereikt, ging dan weer naar Studiebureau Jonckheere uit Brugge. Astro-plan uit Aalst en Studiegroep Irtas uit Sint-Niklaas werden respectievelijk tweede en derde.