Awards uitgereikt op Antwerps trio vakbeurzen (+fotoreportage)

Op Maintenance, M+R en Worksafe, het beurzentrio georganiseerd door Easyfairs en dat nu in Antwerp Expo loopt, werden gisterenavond in verschillende categorieën awards uitgereikt.

Trefwoorden: #Applus, #AWP, #BEMAS Digital Innovation Award 2019, #IDEWE, #maintenance, #Remotec, #Retec, #SDT International, #Semiotic Labs, #Yazoom, #Yokogawa Belgium

Lees verder

Nieuws

ENGINEERINGNET.BE - In elke categorie selecteerden de jury's drie laureaten, waaruit vervolgens de winnaar gekozen werd en werd uitgepakt met een ‘publieksprijs’.

De M+R Award kende 20 inzendingen. De drie laureaten waren Jokogawa Belgium, Retec en Yazoom. Yazoom won de prijs die Jan Verhasselt in ontvangst nam. Dominiek Vanthuyne stond er voor Yokogawa en David Vervaeke voor Retec. De publieksprijs ging naar Inventech (Kees van der Sar).

Uit 16 inzendingen werden drie laureaten genomineerd voor de Worksafe award 2019: Remotec, IDEWE en AWP. Christophe Verhaeghe pikte de prijs op voor winnaar AWP. Yves Crevecoeur stond er voor Remotec. De publieksprijs ging naar IDEWE waar Petra Champagne de eer had.

De drie finalisten van de BEMAS Digital Innovation Award 2019 waren Semiotic Labs met SAM4, SDT International met de SDT340 en Applus met de RTD DTI Trekscan. Winnaar werd de Belgische expert in ultrasoonmeting SDT International. André Degraeve haalde de plak op. Simon Jagers deed dat voor Semiotic Labs en Rob Steenwijk voor Applus.


(foto's: LDS)