• 23/02/2012

IJzersterke sensor voor drukmeting in vloeistoffen - bedrijfsblog

De Cerabar T PMC131 /PMP131 van Endress+Hauser, een druktransmitter met 4… 20 mA uitgangssignaal, maakt meting van absolute en relatieve druk veilig en betrouwbaar. Vanaf 136 euro (bij 11 stuks).

Lees verder

Productnieuws

Het veilig functioneren van beide instrumenten wordt gewaarborgd door de stabiliteit over langere termijn en de overdrukbestendigheid van de capacitieve keramische of metalen sensor.

Het instrument is een druksensor uitgerust met een zeer nauwkeurige capacitieve, droge keramische meetcel (PMC131) of een metalen meetcel (PMP131).

De keramische sensor is in hoge mate bestand tegen corrosie en slijtage, terwijl de uitvoering met metalen meetcel ook beschikbaar is met Ex-goedkeuring.

Qua druk haalt de versie met keramische meetcel (99,9% AI2O3) bereiken tussen 0 en 40 bar met overdrukbestendigheid tot 60 bar, terwijl de versie met metalen cel zich leent tot drukken van 400 bar, met overdrukbestendigheid tot 600 bar.

Beide instrumenten zijn geschikt voor vloeistoffen, dampen en gassen.


De Cerabar T PMC131 /PMP131 is een E-direct product van Endress+Hauser.
Volledige informatie vindt u op de E-direct website op: www.e-direct.be/nl/pmc131

Contact:
Endress+Hauser v
Carlistraat 13 - B-1140 Brussel
info@be.endress.com
www.be.endress.com

Bezoek ook de blog van dit bedrijf.

Dit gesponsorde tekstBERICHT is een realisatie van:
Endress+Hauser



Bericht van de redactie: dit is een ingezonden mededeling, die mogelijk niet vrij is van commerciële invloeden. De verantwoordelijkheid voor de verstrekte technische en andere gegevens berust volledig bij de vermelde leverancier of fabrikant.

Wenst u ook een nieuw product in de markt te zetten, uit te pakken met een succesverhaal bij een klant, te inviteren voor een cursus, seminarie of event?
Klik hier.