Bezoek het Navingo Career Event - uitnodiging

Geïnteresseerden in carrièreontwikkelingen in de maritieme, offshore en energie sector kunnen zich gratis registeren voor een bezoek aan het Navingo Career Event op donderdag 23 mei 2019.

Trefwoorden: #maritieme sector, #Navingo, #Navingo Career Event, #vacatures

Lees verder

Productnieuws

In RDM Rotterdam – Onderzeebootloods kunnen bezoekers  meer dan 100 topwerkgevers ontmoeten als Rotterdam World Gateway, Loodswezen, Shell, Iskes, Multraship, SGS, Boskalis, Koole Terminals,  Royal IHC, Damen, Van Oord, Boskalis, TenneT en Feadship, die allen hun laatste vacatures presenteren.

Daarnaast kunnen bezoekers kennis opdoen via de workshops, case studies en verschillende talkshows. Op Community Square nemen experts plaats om met elkaar en het publiek te spreken over uiteenlopende thema’s.

Bij de talkshow ‘digitale transformatie’ bijvoorbeeld neemt Eric van Uum, Technical Specialist binnen het Microsoft's World Wide Black Belt Team for IoT (Internet of Things) ons mee en geeft een kijkje in de toekomst van de maritieme sector. Ook vindt een talkshow over autonoom varen plaats, waar de vraag ‘heeft de zeeman van de toekomst nog wel zeebenen nodig?’centraal staat.

Bezoekers kunnen  hun CV laten checken door HR professionals, en zij de laatste stageplekken vinden bij de Navingo Career Hub, waarvandaan ook de event tours vertrekken waar je met een professional over de beursvloer volgt. De tours hebben specifieke thema’s als scheeps- en jachtbouw en offshore wind. Je kunt je hiervoor ter plekke aanmelden.


Praktische informatie:
Navingo Career Event
Datum: donderdag 23 mei 2019
Locatie: RDM Rotterdam – Onderzeebootloods
Toegang: gratis toegang na registratie
Tijdstip: beursvloer: 10:00-17:00 (afterparty 17:00-21:00)Bericht van de redactie: dit is een ingezonden mededeling, die mogelijk niet vrij is van commerciële invloeden. De verantwoordelijkheid voor de verstrekte technische en andere gegevens berust volledig bij de vermelde leverancier of fabrikant.