Vakbeurs Métamorphoses richt blik naar overmorgen

Deze tweede editie van de vakbeurs Métamorphoses staat volledig in het teken van de toekomst. Op 5 november tonen KMO's, competentiecentra, universiteiten en start-ups hun kunde en knowhow.

Trefwoorden: #innovatie, #Métamorphoses, #vakbeurs

Lees verder

nieuws

ENGINEERINGNET.BE - Meer dan 70 ondernemingen uit kernsectoren als de chemie, de kunststofverwerking, de luchtvaartindustrie, de textielindustrie, de robotica, AI, ... zullen aanwezig zijn.

Om er maar enkele te noemen: AGS Glass Europe, Safran Aero Boosters, Astra Services, Leyskens, Materia Nova, Réseau LIEU, Serviplast, Sirris en GreenWin.

Naast contacten met Belgische en buitenlandse ondernemingen kunnen exposanten en bezoekers ook deelnemen aan geplande individuele ontmoetingen van 30 minuten, dankzij het platform EEN (Entreprise Europe Network).

In een uitgebreid thematisch conferentieprogramma (nog in opmaak) komen onderwerpen als ecologisch ontwerp, recycleerbaarheid, inspirerende ondernemingen en inspirerend leiderschap, aan bod... De “Espace Découvertes” trekt de parallel tussen theorie en praktijk via enkele objecten uit de toekomst.

Geïnspireerd? Overmorgen, dat is 5 november 2019 in WEX.


www.salon-metamorphoses.be

Praktische info
Waar: in WEX te Marche-en-Famenne
Wanneer: dinsdag 5 november 2019
Gratis toegang voor bezoekers via verplichte online-inschrijving via www.salon-metamorphoses.be/jeminscris
Website: www.salon-metamorphoses.be
E-mailadres: metamorphoses@wex.be
Tel.: +32 (0) 84/340.800