Navitrans gaat verder onder Canadese vlag

Het Canadese Valsoft Corporation Inc nam het Kortrijkse Navitrans International marktleider in logistieke software voor Transport, Warehousing (WMS) en Freight Forwarding, over.

Trefwoorden: #Logistiek, #Navitrans, #software, #transport, #WMS

Lees verder

Techniek

( Foto: screen YouTube - Navitrans )

ENGINEERINGNET.BE - “Het zijn twintig opwindende jaren geweest", zegt Heinz Helewaut, CEO van Navitrans, dat zijn softwaremodules ontwikkelde op Dynamics 365 Business Central, de ERP van Microsoft.

“Het commitment van Valsoft om te blijven investeren in Navitrans als merk en product en hun wil om onze internationale expansie te versnellen, overtuigt ons van de juiste keuze. Ook voor onze collega’s is dit een beslissing die continuïteit voorop stelt.”

In de lente van 2017 opende Young & Partners, die gespecialiseerd is in de implementatie van Navitrans-software, nog een nieuw hoofdkantoor op de site van de Kortrijkse Katoenspinnerij in Kortrijk. Navitrans telt meer dan 300 klanten en wordt aangewend in meer dan 30 landen, met vestigingen in België, Denemarken, Duitsland, Frankrijk en Lithouwen en een netwerk van gecertificeerde partners.

“We zullen blijven investeren in de Navitrans-technologie en de globale expansie verder uitvoeren zonder daarbij de focus op superieure service te verliezen”, aldus Michael Assi, CEO van Aspire Software bij Valsoft Group.

Valsoft verwerft en exploiteert software(bedrijven) in verschillende verticale markten (hotel, reizen, autoverhuur, tandartsen, luchtvaart engineering en onderhoud, dealerships, ...).


ACHTERGROND
De overname van Navitrans is Valsoft’s derde investering in de Transport & Logistieke sector. Het maakt deel uit van de in 2011 in Montreal opgerichte Valsef Group.


/em>