Savaco neemt sectorgenoot IT-Care over

De overname van IT-Care, cloud integrator uit Poperinge, die vandaag werd aangekondig past volledig in de vooropgestelde groeiambities van Savaco, IT-dienstverlener uit Kortrijk.

Trefwoorden: #cloud, #IT-Care, #Microsoft, #overname, #Proximus, #Savaco

Lees verder

Techniek

( Foto: Savaco )

ENGINEERINGNET.BE - Klanten ontzorgen van de complexiteit van IT en hun bedrijfsresultaten verbeteren door het inzetten van ICT-technologie, is een gemeenschappelijke missie van beide bedrijven.

IT-care is een 100% cloud integrator en begeleidt bedrijven, klein en middelgroot, in hun transitie naar de cloud. Met een sterke Microsoft en Proximus ‘public cloud’ focus faciliteert dit team op die manier zorgeloos samenwerken in een veilige en productieve IT-omgeving.

Op korte termijn zal deze overname niet veel veranderen naar klantbenadering toe. Beide organisaties blijven voorlopig ook opereren vanuit hun huidige locaties (Kortrijk, Gent en Poperinge).

Savaco versterkt door deze overname zijn omzet tot 37 miljoen euro en groeit tot ruim 180 medewerkers. Financiële gegevens over deze transactie werden niet bekendgemaakt.