Crisisplatform voor operationele continuïteit kritische gebouwen/organisaties

Studiebureau Arcadis, softwareleverancier Spacewell, innovatie­partner Made en communicatie­partner Social Seeder lanceerden samen het online platform www.B2Building.help.

Trefwoorden: #Arcadis, #facility, #Made, #Social Seeder, #Spacewell

Lees verder

ORI

ENGINEERINGNET.BE - Overheden in alle landen nemen verregaande maatregelen om het Covid19-virus in te dijken en de gezondheid van de burgers te beschermen. Sommige onderhoudsfirma's en toeleveranciers zijn hierdoor genoodzaakt hun deuren tijdelijk te sluiten waardoor de operationele continuïteit van gebouwen of organisaties in het gedrang kan komen.

Het internationale online platform www.B2Building.help is een digitaal meldpunt voor dringende interventies van bedrijven met een kritieke missie zoals ziekenhuizen, rusthuizen, winkelketens, distributiecentra, intercommunales, ... Dit meldpunt wordt ook permanent bemand en wil de schakel zijn tussen deze organisaties enerzijds en onderhoudsfirma's en leveranciers die zich eenvoudig op het platform kunnen registreren anderzijds.

Arcadis, Spacewell en Made werkten voordien al samen voor facility management en adviesverlening voor het onderhoud van gebouwen en infrastructuur. Ze voelden de noodzaak om hun expertise en connecties samen te brengen in deze tijden van crisis.

Dirk Vanderlinden: "Zowel binnen Arcadis en in de samenwerking met onze partners voelen we dat de solidariteit naar andere bedrijven erg groot is. We hopen met dit platform kritieke organisaties te ontzorgen van mogelijke problemen die hun werking in het gedrang kunnen brengen, terwijl we ze in deze Corona-crisis het hardst nodig hebben."

“We dragen als Spacewell graag onze FM-expertise en software bij aan dit platform. Het zal in deze turbulente tijden organisaties met een kritische missie  helpen om operationele continuïteit te waarborgen” voegt  Eric Van Bael, CEO van Spacewell toe.