Vlieg samen met Ultimo in de cloud en win een drone

Nieuwe technologische ontwikkelingen wisselen elkaar steeds meer af en bieden veel kansen voor een manager in het vakgebied van Enterprise Asset Management (EAM).

Trefwoorden: #asset management, #drone, #Ultimo, #wedstrijd

Lees verder

Productnieuws

ENGINEERINGNET.BE - Naast die kansen zijn er veel uitdagingen zoals het bijhouden van technologische ontwikkelingen, vergrijzing van personeel en veroudering van assets. Hoe zal de assetmanager van de toekomst succesvol blijven in een wereld vol verandering en automatisering?

Dit heeft Ultimo onderzocht en de bevindingen worden gedeeld in de vorm van het Enterprise Asset Management (EAM) Trendrapport 2020. Het EAM Trendrapport 2020 staat in het teken van de belangrijkste ontwikkelingen binnen het EAM-vakgebied, waarbij de focus ligt op vijf centrale thema’s: uptime, kostenbeheersing, levensduur van assets, veiligheid en kennis & technologie.

De winactie!
Een onderdeel van het Ultimo EAM trendrapport 2020, is het marktonderzoek dat dit jaar uitgevoerd werd. Dit marktonderzoek werd onder meer dan 200 maintenance- en assetmanagers uit Nederland, België, Duitsland en het Verenigd Koninkrijk uitgevoerd.

In een brede context is de deelnemers gevraagd in te gaan op vraagstukken, waar zij nu mee worstelen, welke thema’s nu en in de toekomst belangrijk zijn en welke invloed automatisering heeft op het dagelijkse werkleven.

Nu zijn wij benieuwd wat u denkt wat de resultaten zijn van dit onderzoek! Geef antwoord op de prijsvraag op de blog van Ultimo en maak kans op één van de drie DJI Mavic Mini drones ter waarde van 400 euro.

De winnaars worden bekend- gemaakt op 10 september 2020 bij de publicatie van het EAM Trendrapport 2020.
Bericht van de redactie: dit is een ingezonden mededeling, die mogelijk niet vrij is van commerciële invloeden. De verantwoordelijkheid voor de verstrekte technische en andere gegevens berust volledig bij de vermelde leverancier of fabrikant.