Colruyt Group en Gilbert Declercq zetelen in VIL Raad van Bestuur

Tijdens de Algemene Vergadering van VIL op 7 september 2020 werden Filip De Clercq (Gilbert De Clercq) en Dirk Leemans (Colruyt Group) als nieuwe leden van de Raad van Bestuur verkozen.

Trefwoorden: #Colruyt Group, #Gilbert Declercq, #logistiek, #raad van bestuur, #VIL

Lees verder

Nieuws

( Foto: VIL )

ENGINEERINGNET.BE - Filip De Clercq is Gedelegeerd Bestuurder bij familiebedrijf Gilbert De Clercq, dat over de jaren heen uitgegroeid is van een traditionele transportleverancier tot een volwaardige integrated logistics innovator.

Filip De Clercq: “Vanuit de ruime ervaring van ons bedrijf in de sector, wil ik graag bijdragen aan het welslagen van innovatieve projecten van VIL.”

Dirk Leemans is Head Center of Excellence Supply Chain bij Colruyt Group. Deze groep is over drie generaties uitgegroeid tot een retailgroep met een diverse portefeuille food- en non-foodformules in België, Frankrijk en Luxemburg. Het bedrijf is al jarenactief bij VIL.

Dirk Leemans: “Wij zijn we ervan overtuigd dat innoveren absoluut noodzakelijk is om de supply chain efficiënt te blijven inrichten. Hierbij is VIL een zeer interessante partner.”

Met deze twee nieuwe bestuurders heeft VIL nu ook een vooraanstaande retailer aan boord en een logistieke dienstverlener uit Oost-Vlaanderen, tevens voorzitter van de Regioraad Waasland van VOKA.