• 10/05/2012

Siemens Energy Efficiency Roadshow in België - invitatie

De Siemens Energy Efficiency Roadshow is momenteel op Europese tournee en is al in België. U kunt zich vanaf nu alvast registeren.

Lees verder

Productnieuws

De Siemens Energy Efficiency Truck, een indrukwekkende 30-tonner, 17 meter lang, boordevol ideeën en met een tentoonstellingsruimte van 55 m², is op 13 maart aan een tournee doorheen Europa begonnen.

De Roadshow zal in verscheidene Europese landen een uitgebreide demonstratie geven van de mogelijkheid om economische efficiëntie en ecologisch verantwoordelijke industriële productie hand in hand te laten gaan. De truck houdt dit jaar onder andere halt in België, Frankrijk, Italië en Scandinavië.

De Energy Efficiency Truck zit boordevol industriële technologie van de Siemens-afdelingen Drive Technologies en Industry Automation. Via videoschermen en live demonstraties wordt bijvoorbeeld gedemonstreerd hoe industriële processen kunnen worden geoptimaliseerd d.m.v. een geïntegreerde energie-efficiënte aanpak.

Bovendien koppelt Siemens de demonstraties meteen aan concrete maatregelen om energie zo efficiënt mogelijk te benutten, gaande van aandrijvingen met vaste snelheden tot frequentieomvormers met energieterugkoppeling.

Met de Simatic powerrate en B.Data powermanager, komen gebruikers precies te weten na hoeveel tijd ze hun investering in energie-efficiënte motoren kunnen terugverdienen. Normaal gezien bedraagt die terugverdientijd slechts enkele maanden.

Heeft u interesse om de Energy Efficiency Truck te bezoeken? Vraag nu uw uitnodiging en surf naar www.siemens.be/energy-efficiency-roadshow of stuur een e-mail naar industrie.be@siemens.com

REISROUTE
Franstalige sessies
11 mei – Huizingen
14 mei Biercée, Distillerie
16 mei Seraing, Technifutur
22 mei Namen, Kasteel van Namen

Nederlandstalige sessies
12 juni Gent, Expo
14 juni Genk, Limburghal
18 juni Antwerpen, Expo
20 juni Oostende, Greenbridge

PROGRAMMA
13u30: Ontvangst
14u00: Concept Energie-efficiëntie en Industry Automation & Drive Technologies portfolio / Begeleid bezoek aan de truck en de micro tentoonstelling
17u30: Drink

Dit gesponsorde tekstBERICHT is een realisatie van:
Siemens



Bericht van de redactie: dit is een ingezonden mededeling, die mogelijk niet vrij is van commerciële invloeden. De verantwoordelijkheid voor de verstrekte technische en andere gegevens berust volledig bij de vermelde leverancier of fabrikant.

Wenst u ook een nieuw product in de markt te zetten, uit te pakken met een succesverhaal bij een klant, te inviteren voor een cursus, seminarie of event?
Klik hier.