• 20/02/2015

Siemens workshops over industrial automation 2015

Vanaf 23 februari biedt Siemens een aantal workshops aan over technologieën die een cruciale rol gaan spelen in het functioneren van uw industriële automatiseringsomgeving. Schrijf nu in !

Trefwoorden: #Basisprincipes TIA Portal Basic, #Industriële workshops, #plc, #Remote Access & Industrial Security, #Siemens, #Simatic S7-1500, #TCP/IP, #Totally Integrated Automation Portal, #workshops

Lees verder

Productnieuws

ENGINEERINGNET.BE - Tijdens de workshops krijgt u in no-time een inzicht in een aantal zeer actuele thema's. Theorie wordt aan praktijk op professionele demostations gekoppeld, waardoor u in een handomdraai meteen aan de slag bent.

Het gaat vanaf 23 februari om drie thema's: TCP/IP, Remote Access & Industrial Security; Basisprincipes TIA Portal Basic (Totally Integrated Automation Portal) met de Simatic S7-1500 plc; en Profinet and Diagnostics.

TCP/IP, Remote Access & Industrial Security
Vandaag al worden talloze processen op afstand of draadloos aangestuurd.

Wilt u uw machines of fabrieken, op diverse locaties, wereldwijd beheren vanuit één centrale locatie? Wilt u continu data ontvangen van uw mobile installaties om dit in uw proces te gebruiken, om zo te besparen op uw tijd, kosten en capaciteit? Toch dient u bij dergelijke toepassing ook steeds alerter te zijn voor de IT-beveiliging.

Siemens heeft een intelligent antwoord op deze vragen. Ontdek hier geavanceerde concepten voor het verlenen van service op afstand aan uw machines en installaties.

Basisprincipes TIA Portal Basic (Totally Integrated Automation Portal) met de Simatic S7-1500 plc
De nieuwe engineeringomgeving TIA Portal biedt u een geïntegreerd platform dat de gebruiker via een common data management een intuïtieve en uniforme programmeeromgeving biedt voor zowel controller, visualisatie- als aandrijftaken. Wij maken u bekend met de voordelen.

Tijdens de hands-on workshop kunt u deze voordelen onder begeleiding zelf ervaren met oefeningen gebaseerd op de Simatic S7-1500 en de HMI Comfort panel.

Profinet and Diagnostics
Een snelle en accurate diagnose is cruciaal bij het optreden van fouten en alarmen in een productie-omgeving.

Het Ethernet-gebaseerde netwerk Profinet biedt tal van mogelijkheden, zowel via online toegang als via softwaretools gekoppeld aan uw automatiseringsarchitectuur.

In deze workshop zetten we tevens de extra troeven van diagnose met de nieuwe TIA Portal engineeringsomgeving in het licht. Hier wordt het u duidelijk waarom u meer flexibiliteit, efficiëntie en performance realiseert met Profinet.

De prijs bedraagt 195 euro/sessie (excl. 21% BTW). Eenzelfde persoon die 2 workshops naar keuze combineert, doet een besparing van 65 euro en betaalt slechts 325 euro (excl. 21% BTW).

De ideale 2-daagse workshopcombinatie is "Basisprincipes TIA Portal Basic" gecombineerd met "Profinet and Diagnostics ".

Bij elke inschrijving, krijg je bovendien 1 dag gratis standaardtraining bij SITRAIN voor TIA Portal cursussen!

Deelnemen?
De plaatsen zijn beperkt tot 20 deelnemers, surf dus snel naar www.siemens.be/industryworkshops voor de programma's en inschrijving.

Of neem even contact op met Betty Van Hoven op het telefoonnummer 02 536 27 00 of via e-mail: sitrain.be@siemens.com

Dit gesponsorde tekstBERICHT is een realisatie van:
Siemens


Bericht van de redactie: dit is een ingezonden mededeling, die mogelijk niet vrij is van commerciële invloeden. De verantwoordelijkheid voor de verstrekte technische en andere gegevens berust volledig bij de vermelde leverancier of fabrikant.