Koen Bordeaud’huy is preventieadviseur 2020

Koen Bordeaud'huy (40), SHEQ-manager bij Samoco is een industrieel montage­bedrijf in Zwijndrecht, is door Agoria verkozen tot Preventie­adviseur van het Jaar in de categorie contractor.

Trefwoorden: #Agoria, #Koen Bordeaud'huy, #onderhoud, #preventie, #preventieadviseur, #Samoco

Lees verder

nieuws

ENGINEERINGNET.BE - Naast activiteiten als onderhoudspartner op diverse petrochemische sites, zet Samoco in op de verdere groei van zijn gespecialiseerde diensten zoals het onderhoud van havenkranen en rolbruggen, bundeltrekken en apparatenmontage.

Het team van kraanmannen, riggers, monteurs, mekaniekers, projectleiders en SHEQ team staan klaar om de projecten tot een veilig en kwalitatief resultaat af te werken. Bordeaud'huy is verantwoordelijk voor de kwaliteit van de diensten en producten die zijn bedrijf levert.

Hij zorgt ervoor dat verbetering een constant proces is binnen projecten die worden uitgevoerd. Daarnaast ziet hij toe dat de werkomstandigheden binnen zijn organisatie prettig en veilig zijn. SHEQ staat voor ‘safety, health, environment and quality assurance’, ofwel veiligheid, gezondheid, milieu en kwaliteitsverzekering.

De jury was samengesteld uit de vorige laureaten van de award die actief zijn bij opdrachtgevers van de award. De jury looft de preventieadviseur voor zijn uitgewerkt preventiebeleid. De award werd tijdens een online event met meer dan vijftig mensen uit installatie- en technische onderhoudsbedrijven uitgereikt.

ACHTERGROND
Het is de twaalfde keer dat Agoria de Preventieadviseur van het Jaar verkiest. Daarmee wil het bedrijven belonen die zich inzetten voor de veiligheid voor hun werknemers en aannemers en die tegelijk bijdragen tot het veiligheidsbeleid in het kader van werken met derden, en in het bijzonder met contractors.

Eerder sleepten al BASF, Electrabel Doel, Total Raffinaderij Antwerpen, Caterpillar, AW Europe, Volvo Cars, Borealis, Janssen Pharmaceutica en Inovyn de award in de wacht.


Video: