Productietechnologie live & in demo tijdens Machineering 2021

Machineering 2021, vakbeurs voor het slim en geavanceerd maken en ontwerpen van A tot Z, zal als allereerste ‘live maakbeurs’ dit najaar de spits afbijten op 8-10 september in Brussels Expo.

Trefwoorden: #Invent Media, #maakindustrie, #Machineering 2021, #vakbeurs

Lees verder

Nieuws

ENGINEERINGNET.BE - Machineering wordt dit najaar de eerste grote fysieke ontmoetingsplaats voor de Belgische maakindustrie, machinebouw en industriële toelevering postcorona.

Na een zeer lange ‘digitale’ periode hebben zowel exposanten als bezoekers de reële behoefte om terug fysiek te netwerken, ‘live’ nieuwe productietechnologie te ontdekken en zaken te doen zeker nu het orderboek van de Belgische maakbedrijven terug gestaag stijgt. De exitstrategie catalogeert beurzen opnieuw onder het handelsprotocol net zoals retail, winkelcentra....en mogen opnieuw vanaf 30 juli georganiseerd worden.

Technologiebeurs voor het maken (en laten maken) van A tot Z
Machineering is de demobeurs voor het slimme geautomatiseerde en geconnecteerde maakbedrijf. Brussels Expo wordt in september omgebouwd tot een maakplatform waar u machines, technologie, materialen, software, componenten en oplossingen ontdekt binnen de volledige waardeketen van ontwerpen tot maken. Alle facetten van het maakproces komen aan bod: ontwerpen, engineeren, transformeren, bewerken en assembleren van producten (uit metaal, kunststof, composiet of combinaties), componenten en machinebouw. Alles draait rond innovaties en oplossingen om de productieprocessen in de maakindustrie te optimaliseren.

De beursvloer wordt ingedeeld in 10 technologieroutes die in functie van uw profiel en interessevelden kunnen gevolgd worden. Machineering bezoekt u dus best in team met collega’s uit de verschillende afdelingen directie, design & engineering, R&D, productie, assemblage, maintenance, supply chain, kwaliteitscontrole, enz. De uitgewisselde inzichten en ideeën na het beursbezoek zullen ongetwijfeld waardevol zijn! Registreer hier alvast uw gratis bezoek.

Ook op het programma: 12 inspirerende hands-on expert classes over geavanceerde productie-en engineeringstechnieken, smart maintenance, additive manufacturing en sectorgenoten die de transformatie van hun business model uit de doeken doen. U vindt verder antwoorden op al uw vragen over additive manufacturing met live demo’s in de AM zone powered by Flam 3D. Op donderdagavond is ook een nocturne voorzien voor laatavondbezoek waar u gezellig kan netwerken.

Hybride: de ‘on-site’ beurs wordt aangevuld met een interactief online platform
De fysieke beurs Machineering wordt aangevuld met een digitaal platform. Deze ‘digitale tweeling’ van Machineering laat iedereen toe om ter plaatse en online – zowel voor, tijdens als na het event – te genieten van livestreaming activiteiten, afsprakenmodules (voor afspraken op de stand of online), en performante zoekmachines met AI matching op basis van uw opgegeven interesses.


Praktische informatie
Machineering 2021 van 8-10 september 2021 in Brussels Expo (hal 8)
Gratis toegang voor professionals via online voorregistratie op www.machineering.eu