Hans Smid verkozen tot voorzitter van eu.bac

Hans Smid van Schneider Electric volgt Jean Daniel Napar, die de vereniging gedurende 6 jaar leidde, op als voorzitter van de European Building Automation and Controls Association (eu.bac).

Trefwoorden: #eu.bac, #European Building Automation and Controls Association, #Hans Smid, #Schneider Electric, #voorzitter

Lees verder

HR

( Foto: Schneider Electric )

ENGINEERINGNET.BE - Smid (36) heeft als Director of Digital Building bij Schneider Electric een unieke leiderschapsstijl opgebouwd, waarbij hij teams stimuleert om gebouwen en de elektrotechnische industrie te digitaliseren.

De missie van de European Building Automation and Controls Association is om duurzame, veerkrachtige, hyperefficiënte en op mensen ingerichte gebouwen te realiseren om in te wonen en werken.

Zo helpt de organisatie de industrie met het Buildings of the Future-framework enerzijds om aan duurzaamheids- en zakelijke verplichtingen te voldoen en anderzijds aan de verwachtingen van gebouwgebruikers.

Hans Smid: “Als voorzitter van de eu.bac ga ik mij actief inzetten om bij te dragen aan meer duurzame, digitale en flexibele gebouwen in Europa. Als organisatie helpen we onze leden met oplossingen voor uitdagingen die ze ervaren.”

De eu.bac vertegenwoordigt 85% van de Europese sector voor gebouwautomatisering en -controles en heeft als missie om iedereen in slimme, koolstofarme en efficiënte gebouwen te laten wonen en werken.


Over eu.bac
De European Building Automation and Controls Association vertegenwoordigt de belangrijkste Europese fabrikanten van producten en systemen voor huis- en gebouwautomatisering.

Haar visie is een wereld waarin energiezuinige, duurzame, gezonde en comfortabele gebouwen worden bereikt door de optimale toepassing van woning- en gebouwcontroles, automatiseringssystemen en diensten.

eu.bac heeft de European Association of Energy Services Companies (eu.esco) opgericht om energieprestatiecontracten te promoten als de economisch duurzame oplossing voor het verbeteren van de energieprestaties van bestaande gebouwen door de gegarandeerde energiebesparingen te gebruiken om de installatie te betalen. (www.eubac.org)