Overstappen naar uiterst performant fluorvrij blusschuim (SVM)

Heb je plannen om in 2021 definitief over te stappen van fluorhoudend naar fluorvrij blusschuim? Kenbri heeft alle kennis in huis om je van A tot Z te begeleiden bij deze transitie.

Trefwoorden: #blusschuim, #blussen, #fluorvrij, #Kenbri

Lees verder

Productnieuws

ENGINEERINGNET.BE - Door de impact op het milieu, wordt de wet- en regelgeving met betrekking tot PFAS en fluorhoudend blusschuim steeds meer aangescherpt. Vroeger was het nadeel van fluorvrije blusschuimen, de gebrekkige blussende werking. Dit maakte de overstap naar fluorvrij schuimvormend middel, tot voor kort, een moeilijke keuze.

Maar dat is nu verleden tijd
Kenbri Fire Fighting is namelijk leverancier van het uiterst doeltreffende Angus Respondol “next generation” fluorvrij blusschuim.  Blusschuim zonder fluor, PFOS en/of PFOA, met dezelfde performante werking als fluorhoudend schuim. Een aantal grote representatieve bedrijven, maakten reeds deze overstap.


Download hier dan ook de whitepaper voor meer informatie, en contacteer ons voor verdere uitleg en gepast advies, op het nummer +32 (0)3 775 86 00 of via info@kenbri.be en laat je begeleiden bij de overstap naar dit uiterst performant fluorvrij schuim.




Bericht van de redactie: dit is een ingezonden mededeling, die mogelijk niet vrij is van commerciële invloeden. De verantwoordelijkheid voor de verstrekte technische en andere gegevens berust volledig bij de vermelde leverancier of fabrikant.