Deloitte opent nieuw duurzaam kantoor op West-Vlaamse innovatiecampus

Deloitte opent een nieuw West-Vlaams kantoor op de O’Forty-site in Oostkamp en past in een bredere strategie van duurzaamheid, digitalisering en het nieuwe werken.

Trefwoorden: #adviesbureau, #Deloitte, #ingenieursbureau, #West-Vlaanderen

Lees verder

Techniek

( Foto: Deloitte 2021 )

ENGINEERINGNET.BE - Met het nieuwe kantoor wordt voor de medewerkers veeleer een ontmoetingsplaats dan een permanente werkplek.

De functie van het kantoor is aanzienlijk geëvolueerd door de versnelde digitale transformatie van de dienstverlening, met telewerk en hybride vergaderingen, waarbij sommige deelnemers fysiek aanwezig zijn en andere virtueel.

In het nieuwe kantoor kunnen medewerkers elkaar en klanten op een veilige manier ontmoeten, met flexibele werkplekken en ruimte voor het stimuleren van formeel én informeel overleg, break-out sessies en brainstorms. Het nieuwe gebouw voldoet ook aan de normen van BEN-bouwen (bijna energieneutraal).

De zonnepanelen wekken elektriciteit op die gebruikt wordt voor de gemeenschappelijke delen, terwijl de nieuwe campus perfect te bereiken is via het openbaar vervoer. De laadpalen voor elektrische wagens en e-bikes stimuleren dan weer andere vormen van duurzaam transport.


ACHTERGROND
Het kantoor in Oostkamp en een nieuw satellietkantoor in Roeselare dat in het voorjaar opent, zijn een aanvulling op het recent heringerichte kantoor in Kortrijk.