Technisch bureau Bennet zet verder in op groei

In 2017 begon Bennet Engineering , een multidisciplinair technisch bureau, als start-up, anno 2021 is het een ambitieuze scale-up met meer dan 90 gepassioneerde medewerkers.

Trefwoorden: #Bennet Engineering, #proces industrie, #technisch bureau, #vacatures

Lees verder

Productnieuws

( Foto: Bennet Engineering )

ENGINEERINGNET.BE - Bennet Engineering is een multidisciplinair technisch bureau dat gespecialiseerd is in het aanleveren van project & consultancy oplossingen in de proces industrie binnen: project management, engineering & design, maintenance en construction management.

Founder Fréderic Ledent: “Wij konden dit verwezenlijken door te investeren in onze mensen. Wie bij ons aan de slag gaat, wordt als een pijl gelanceerd binnen een breed netwerk in de procesindustrie. Maar dat is niet alles: we voorzien een opleidingsplan, persoonlijke groei én een supergezellige teamsfeer voor elke medewerker.”

Bennet Engineering is doorheen de jaren sterk gegroeid als organisatie. Van nature uit zijn ze gegroeid vanuit detachering maar zowel dankzij groei als rebranding, konden zij differentiëren in de sector door een ruimere dienstverlening aan te bieden dan alleen detachering. Zo wordt bijkomend ook engineering assistance, alsook project ondersteuning aangeboden.

Het bedrijf is van plan om te blijven groeien. Sterker nog: op dit moment is het bedrijf op zoek naar meer dan 50 nieuwe ingenieurs binnen onder andere project management, E&I, piping & mechanical, process, werkvoorbereiding, constructie management/supervisie en maintenance & reliability.

Ledent: “Er staan heel wat uitdagende projecten in de procesindustrie op de planning. Daarom breiden we ons huidig team uit en zoeken we mensen die net zo passionately personal zijn als wij.”


Lees meer op de website