Cobotracks behaalt Techman certificatie

Hierdoor is het Genkse Cobotracks, zusterbedrijf van Vansichen Linear Technology, de eerste erkende fabrikant van tracks voor de internationale cobotproducent en bracht een zevende as uit.

Trefwoorden: #certificaten, #Cobotracks, #cobots, #Techman Robots, #Universal Robotics

Lees verder

Techniek

( Foto: Cobotracks )

ENGINEERINGNET.BE - Het Taiwanese bedrijf Techman robots, is één van de belangrijkste spelers op de markt. Wereldwijd zijn ze de tweede grootste cobotproducent.

Cobotracks is de eerste fabrikant die door Techman erkent wordt met het label “TM Plug&Play Certified” als producent van zevende assen. Deze producten zijn perfect te integreren door de bijhorende compatibele software. Het nieuwe product heet ‘Linear Motion Plug & Play’.

In samenwerking met het Genkse bedrijf Plakoni werd in een tijdspanne van één jaar een nieuwe, op maat gemaakte, software ontwikkeld.

Eerder deed de Genkse start-up dit huzarenstukje al eens voor door een gelijkaardig certificaat (het UR+ label van Universal Robots) te behalen voor de grootste speler op de markt.

Het bedrijf is zo de eerste speler in de markt van de zevende assen die zowel voor Universal Robots als voor Techman een gecertificeerde partner is.