• 28/03/2012
  • |     BB

SLC-Lab opent officieel deuren op 26 april 2012

Het SLC-Lab van kennisinstelling Sirris heeft sinds kort zijn eigen onderkomen en stelt dit nu officieel voor aan de bedrijven.

Trefwoorden: #composiet, #lab, #laboratorium, #sirris, #slc

Lees verder

research

( Foto: Sirris )

ENGINEERINGNET.BE -- Tijdens het feestelijke evenement op 26 april 2012, dat gepaard zal gaan met een themanamiddag rond de state of the art van en trends in composietmaterialen, kunnen belangstellenden uitgebreid kennis maken met de mogelijkheden die het lab zoal te bieden heeft.

Ter gelegenheid van de officiële opening organiseert het SLC-Lab meteen ook een themanamiddag rond de eigenschappen en het gebruik van composietmaterialen, waarin trends, state of the art, insights en praktijkvoorbeelden uitvoerig aan bod zullen komen.

Het nieuwe gebouw in Heverlee is uitgerust met de nodige nieuwe apparatuur om composietmaterialen te processen en prototypes aan te maken. Deze staat nu volledig ter beschikking van de grote en kleine ondernemingen.

Bedrijven krijgen hiermee de nodige ruimte en faciliteiten om hun nieuwe ontwikkelingen te onderzoeken en uit te testen, zonder hiervoor aanzienlijke investeringen te moeten doen of grote risico's te lopen.

Op die manier wil Sirris naar eigen zeggen de concrete realisatie van innovaties een stap dichterbij brengen.


INSCHRIJVEN
http://www.sirris.be/formAgenda.aspx?ekfrm=468&eventId=14304&LangType=2067