Virtueel Job-Event ‘Werken in Techniek & Engineering’

Op donderdag 3 juni van 14u tot 19u organiseert Jobat voor de allereerste keer een virtueel job-event specifiek voor technische profielen en ingenieurs.

Trefwoorden: #Jobat, #Jobbeurs

Lees verder

Productnieuws

ENGINEERINGNET.BE - Via live (video)chat kan je rechtstreeks in gesprek gaan met HR-verantwoordelijken van VRT, Interxion, De Meyer, Scania, Absolem Engineers, Bekaert, BMCC, Engie, Theuma, Verstraete, Proximus, Infrabel, De Lijn, MG Real Estate, STIB-MIVB, MSC PSA European Terminal, TVH, Lantis, Keyence, Otary RS, Jan De Nul, FPC Risk, Niko, Jefferson Wells, Vivaldis en Q-Jobs.

Schrijf je alvast gratis in, zodat je op de dag van het event enkel nog moet inloggen.

Jobkiosk
Vind je je droomjob niet in het aanbod van de deelnemende bedrijven? Neem dan zeker een kijkje in de virtuele Jobkiosk. Hier presenteren we je alle vacatures in techniek en engineering van de organisaties die niet aanwezig konden zijn op de beurs. Zo helpen we je vlot op weg naar je sollicitatie op een andere dag.

Meer dan solliciteren – webinars
Heb je al een job waarin je je technisch talent kwijt kan? Ook dan is deze virtuele beurs boeiend voor jou. Je kan er immers ook terecht voor boeiende webinars van sectorspecialisten en carrièrecoaches. Je krijgt o.a. een blik achter de schermen bij VRT, interessante inzichten voor het aangaan van moeilijke gesprekken, inkijk in het bouwproces van Verstraete.team en tips om zelfverzekerd de volgende stap in je carrière te nemen.

Bekijk hier een volledig overzicht van de agenda en de sprekers.